onsdag den 31. marts 2010

The never ending story.

Et lille bitte foto fra en venlig nabo, blev udgangspunkt og arbejdstegning.

Før.
Efter.
Efter.

tirsdag den 30. marts 2010

Rose koncert.



Der blev kastet med roser, så kirken lignede en mindre planteskole!
Vi var i alt 7 solister, der havde udfordret os selv og sluttede vores undervisning af med en selvvalgt solo. Jeg sang Amazing Grace. Helt alene.
Og absolut ikke sidste gang jeg gør det.
For det var fuldstændigt vidunderligt!

mandag den 29. marts 2010

På lampen sidder sommerfuglene helt stille. Dem jeg har i maven, flakser derimod helt vildt rundt. Jeg kan intet stille op og skal de ikke også bare have lov til at være der? I dag skal jeg ud på dybt vand. Jeg skal synge i kirken. Ja, det har jeg gjort 100 gange før. Altid med koret og i den bedste soprangruppe man kan bede om! Men aldrig alene og solo. Og slet ikke i microfon. Men jeg er nød til at gøre det. Nød til at bevise overfor mig selv, at jeg kan.
- Og selvfølgelig kan jeg da det !
(?)

søndag den 28. marts 2010

Søndag i haven.



Mange timers hårdt arbejde i silende regnvejr lørdag, resulterede i 5 trillebør-fuld af hjemmelavet træflies. Ikke meget, men nok til at lægge på den ene havegang mellem plantekasserne. Så mangler jeg kun 6 havegange! Det skal nok blive godt. Altså en anden dag - for nu er jeg fysisk træt og har bare brug for lidt bløde lakridser og en god kop kaffe.

fredag den 26. marts 2010






Firbenet er rejst med Mummy*Dearest til sne og sol.

Jeg nøjes med solen. Og min kultivator, min rive og min vandkande! Hr Dalbys og Hr Ryges frø er hermed i jorden. Nu er det bare, at vente.....

Sæt X i kalenderen.

onsdag den 24. marts 2010

Forårs*gave*humør.




Når jeg når 100 trofaste læsere,
trækker jeg lod om denne smukke og inspirerende bog!

lørdag den 20. marts 2010

Nu skal jeg i haven...

- for at så...
Jeg har nemlig fået frø fra Claus Dalby! Jeg har på Claus´s blog anmeldt nogle af hans bøger og var derfor så heldig at modtage en pose valmue frø. De er fra en fransk have og helt unikke. De kan allerede komme i jorden nu og jeg skal nok fotografere forløbet. Han lover, at jeg har valmuer, der blomstrer til Sankt Hans. Så er der noget at glæde sig til.
For nogle år siden, modtog jeg også nogle valmue frø fra Søren Ryges have. Måske det er tid, til at se om de stadig virker ?
Men først går jeg i køkkenet og sår lidt karse.
Det virker hver gang.
Rigtig god week-end !

onsdag den 17. marts 2010

Haven på tegnebrættet...

For præcis 4 år siden, fik jeg af Mummy Dearest i fødselsdagsgave - en havearkitekt på besøg i et par timer. Her kan du finde Tine Edinger. Jeg havde på forhånd målt haven op (1600 m2) og lavet et mood-board med fotos af familien, blomster og hvad der i øvrigt skulle indgå i haveplanen. For på den hurtigste måde, at fortælle og vise arkitekten, hvilke behov vi har i vores liv og have.

Det blev til et par hyggelige timer og alle bøger, blade og fotos blev gransket. Jeg er nød til, at tage et par m2 af gangen, da det hele på én gang, bliver for stor en mundfuld. Jeg har da også nået en del af planen - en del er lavet om. I år er nogle af ønskerne; et nyt stort drivhus - en frugthave - en hønsegård - og en gårdhave, med rum. Sidstnævnte er vi i familien meget uenige om, så både høns og bibeholdelse af den gammeldags brostensbelægning, kræver mere planlægning og enighed!

Køkkenhaven med drivhus og plantekasserne i lærketræ, som Foto*manden byggede til mig for nogle år siden.

En rose, er en rose, er en rose...











fortsættes...

mandag den 15. marts 2010

Genbrugsgodis...




Når man kører 2 x 150 km for en 20 minutters skole-hjem-samtale, må der nødvendigvis også være guld for enden af køreturen!
Blå mormor kjole, der både har bestået vaskeprøve og gospel-energi-udladningen!
Lynlås skjorte - perfekt til jeans og Roskilde.
Hæklet vest - også til Roskilde.
Gul figur syet kjole med hvide prikker - sidder perfekt. Måske oplagt til Firbenets konfirmation ?
Mon du også har gjort et genbrugsfund, der bare sidder perfekt ?

fredag den 12. marts 2010

Fredag aften...

Efter at have malet hvidt, hvor der nu trængte rundt omkring i huset - trak jeg en flaske hvidvin op. Ind af døren kom Foto*manden med favnen fuld af hvide tulipaner! Nu er det meste af familien bænket i sofaen. Med fredags-toast, X-factor, hvidvin og hvide tulipaner!
De bedste ønsker om en dejlig week-end til dig - her er min lige startet fantastisk!

onsdag den 10. marts 2010

Nye varer på Fru Sommers.dk.

Så er der endnu engang kommet nye varer hos

FRU SOMMERS.DK

blandt mange ting finder du originale retro smæk bukser.

Skynd dig derhen og husk, at du her kan handle døgnet rundt!

På gensyn hos FRU SOMMERS.DK

søndag den 7. marts 2010

Fru Sommer er trææææææt...

Efter 12 timers energi udladning, er jeg en lille smule træt i betrækket!

lørdag den 6. marts 2010

Glad week-end...

Mon ikke, der er én, der glæder sig til postbudet kigger forbi? Jeg har lidt småtravlt med alle mulige projekter for tiden, så jeg er glad for, at endnu et UNIKA tørklæde er sendt afsted og forhåbenlig klar til at varme og farvestråle en hals derude i det virkelige liv!
Der er ikke det store overskud til at skrive eller læse bloggs.
Er for 3. gang i denne uge på vej til Gospel. Vi skal synge hele dagen og slutte af med koncert i aften. Jeg glæder mig rigtig meget, for jeg bliver simpelthen så glad af at synge! Færdig arbejde! Det er ikke det religiøse, der tiltrækker mig som sådan. Det kunne såmænd også være i Rock koret, hvor jeg engang har sunget. Men stemningen blandt de andre i koret, som jo pludselig viser sig, at bo dør om dør med hinanden i hele vores bydel - og dermed kender hinanden på kryds og tværs i andre relationer - giver det bare en ekstra dimension. Derfor er jeg glad. Og det glæder mig, når jeg ved at publikum bliver smittet og går syngende ud af kirken.
glad week-end til dig også.
Og hvis du søndag morgen får din morgenavis galt i halsen, når du læser, at taget er fløjet af en kirke i Nordsjælland.
Så ved du, at jeg var der....

onsdag den 3. marts 2010

Tillykke, tillykke...

Jeg har hejst flaget i haven og håber, at hende her får en ualmindelig dejlig fødselsdag. Det var Mettes entusiasme over blogg-skrivning og især hendes mange swaps med kreative kvinder verden over, der for alvor fik mig i gang med at udgive min kreativitet i www. Det er 3 år siden og var efter en hel del cocktails! Vi talte bl.a om kærlighed til Amy Butler, blomstrede Liberty stoffer og genbrugs passion. Og til trods for den korte afstand mellem vores huse, har vi endnu ikke fået drukket kaffe og kigget hinandens stoffer igennem! Så min gave til Mette er udover en rød buket og et køkkenternet stof hjerte, at få en fast kaffe aftale i hus!

Stort tillykke herfra...