søndag den 25. januar 2009

Søndag formiddags blues...Huset er helt stille. Den eneste lyd jeg skal forholde mig til, er Montanas vejrtrækning. Det lille pus ligger med 39 og lyder som en sælunge mens hun blunder. Resten af familien er til brunch. Uden os. Må nøjes med lidt ristebrød. Og urtethe. Øv. Kan desværre ikke nå det hele.
Havde planlagt tur i det blå med Søster Fin. Til veninde med Morten Korch idyl på Fyn. Det får også vente.I stedet bliver der måske tid til lidt på systuen. Har meget stof. Der nogenlunde ligger i farveorden(?) og venter på at blive syet op. Nu skal jeg i gang med Patchwork projekt #1 og Patchwork projekt #2. Har ikke helt besluttet, hvad det skal ende med. Men fælles for begge projekter er, at stofferne har en historie. Der er stof fra min mors systue, broderier fra børnehænder, skråbånd fra da jeg var lille, samt små loppefund. Alt i alt - lapper fra mit liv. Som nu skal have nyt liv. Lover, at fortælle om resultatet.


Har også et par hængepartier med mine sætterkasseprojekter. Men det er stadig for koldt til at male udendørs. Og for besværligt med vanter. Sætterkasserne har jeg før solgt i en skøn´o butik, der desværre er lukket. Så nu er de til salg her. Altså, når de er helt færdige !


Hmm. Montana er vågnet og har brug for mere urtethe, dvd film og at blive viftet(?)


Nynner videre på min formiddags blues...

1 kommentar:

  1. ih, hvor er det bare smukke sager! glæder mig meget til at høre, hvad det blev til. Kh J // http://julialahme.dk

    SvarSlet

Hello, Hello and welcome to the show !