mandag den 9. februar 2009

Hinsidan i 30 timar...
Firbenet og Montana på glat is.

Skal hilse og sige, at der stadig var Rea i Malmö. Og, at morgenbuffeten var i top.

Mums.
Det hyggeligste hotel, som du ikke må gå glip af, hvis turen går hinsidan. The May Fair Hotellet - i en 700 år gammel bygning med masser af historie, lysekroner og knagende gulve.Ja, de her drenge har boet her. Tjek lige den hæklede vest.

Vi har kun været hjemmefra i 30 timer, men det føles som en hel ferie. Vi har travet gennem gader og stræder og fundet de butikker, som Montana havde planlagt hjemmefra. Fandt bl.a en Kappa fritids jakke med blomster, som Montana skal lufte til Roskilde Festival til sommer. Så 80ér. Bliw sæben måtte også i hus. Med minder fra barndom og genset hos Turbanpige for nylig.

Hr. Blixt har tegnet det flotte bykort, som blev udgangspunkt for shopping-ruten. Vi må klart tilbage igen, for vi nåede ikke Kunstmuseét, de andre genbrugs butikker eller Turning Torso.


Gaver fra Design Delicatesen og Iittala til Daddy Longleg og Bio*analytikeren.Burkar til ungernes madpakker. De små er til indhold af min give*away*tombola*ting, som jeg har lovet. Mere herom senere.


Det sødeste kaninstof fra Åhléns. (Stuv?)


I Monki sælges de Vild Med Dans accessories. Eller. Ligheden til Fru Anne Mette Rasmussen var slående. Bedøm selv.Montana og Firbenet fik syet deres unika*patchwork*tørklæder færdig. De er blevet flotte. Her hænger 3 på stribe i Ulfeldt Suiten.

6 kommentarer:

 1. Det ser da bare ud som den hyggeligste tur! SÅ fine ting du har fundet!
  Åhlèns stofafdeling er altid et besøg værd. Øv, hvorfor flyttede vi også fra København. Nu er der dælme så langt.

  Og så troede jeg slet ikke dine unger var så store:)

  SvarSlet
 2. Nej, nu må jeg sgu snart i gang med det tørklæde, Rikke. Gid jeg havde været i Malmø. Elsker små ferier på 30 timer. Det er ofte dem, der giver mest inspiration og energi. Jeg gad besøge Åhléns stofafdeling.... God tirsdag. k.h. Mette

  SvarSlet
 3. Det lyder super-hyggeligt med miniferie i Malmø! - og smukke fund du har gjort. Har kun været en enkelt eftermiddag for flere år siden...
  Det er sgu da sådan noget jeg skal når det sa...s speciale er afleveret - det og 20.000 andre ting jeg ikke har gjort alt for længe! :)
  K.

  SvarSlet
 4. Heisann fru Sommer :)
  Takk for kommentaren på min blogg!
  Det er alltid så koselig å se nye navn der inne..Nå har jeg vært litt fraværende i det siste men har ikke glemt ditt tips om Wiinblad-tapeten til din venninne :)
  Den var jo helt utrolig flott og jeg skulle virkelig ønske jeg hadde kommet over noen meter av den i en butikk..Så hadde jeg kjøpt den på flekken! Jeg er så utrolig glad i Wiinblad..
  Men nå som jeg vet at den finnes skal jeg begynne å lete!
  Takk for tipset snille deg! Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlet
 5. *lis; superhyggelig tur. kedelig stofafdeling i lige netop den Åhléns. jo heller ikke fordi jeg mangler stof ! fik da lige mine børn tidligt, så de er store og teen-age agtige. og søde. og meget kreative.

  *mette; du gik ikke glip af noget i Åhléns, men Malmö og hotellet kan anbefales. du har ferie og sikkert i gang med dine kreative sysler. jeg er jo helt ny ud i patchwork. var sovset ind i det som barn - derfor den sene opvågning.

  *vindpige; ja, meget hyggeligt også med store børn. din tid kommer. og så er det som cand. psyk. ikk? ps. viser nok lige indholdet af dametasken om lidt. bare så i er advaret.

  *kardemomme; koselig å se deg. tænker at tapeten har tatt slut. sig til om du hittar noen. så vil jeg gerne ha lit ;) fine sakar du har på din blogg. ha det.

  SvarSlet
 6. *kardemomme; go bedring. skal tenke på dere...

  SvarSlet

Hello, Hello and welcome to the show !