onsdag den 3. november 2010

Arbejdsom hygge i haven.
En ualmindelig dejlig søndag i oktober. Der bliver gravet, revet og tromlet. Og klippet hæk.
De sidste havegange er gravet i niveau og den sidste flies er toppet på. Næste udfordring er jordbjerget fuld af svalderkål. Det er næsten planeret og skal fremover huse frugtbuske og krydderurter. Jeg regner med at bruge de lange vinter aftner til at tegne en ny haveplan.
Gode ideér modtages med kyshånd !

4 kommentarer:

 1. Sikke et stort arbejde og hvor bliver det fint!
  Jeg synes at skov-jordbær er uundværlige i en have.

  SvarSlet
 2. skovjordbær it is - tror, jeg har nogen der kan flyttes ? og udover det har jeg hindbær, blåbær, rabarber, en solbærpind samt en del krydderurter. jeg ønsker mig et blommetræ og masser af brombær. det skal bare lige arrangeres lidt lækkert i den dér nye, bare jord !

  SvarSlet
 3. Det lyder godt! Vi havde et par brombær-stiklinger som på få år er blevet til et zombie-vildnis... De trænger til beskæring, men passer meget godt ind i vores kaos-have... Selve bærene er kæmpe og de giver rigtig meget (bruger dem i buketter også), men hvis jeg skulle vælge ville jeg hellere have små bær/ vilde brombær, idet de bare smager mere af brombær. Jeg tillader mig at linke til mine venners skønne hjemmeside: westergaards.dk Deres planteskole er virkelig skabt af en ildsjæl, økologisk... Jeg tror i hvertfald at det vil være sjovt og inspirerende at kigge på deres side?

  SvarSlet
 4. længe leve kaoshaver og økologiske ildsjæle. tak for link - glæder mig til at kigge nærmere på ;)

  SvarSlet

Hello, Hello and welcome to the show !