mandag den 2. maj 2011

My new best friend !- som har fulgt i hælene på mig en hel uge.
 Nu skal han desværre hjem til sin far igen...

7 kommentarer:

 1. Skøn snude ; ) Kh fra Jo

  SvarSlet
 2. ja, den er dælme dejlig - fra snude til halespids. jeg var slet ikke forberedt på, hvor ondt det gjorde at skulle af med ham igen. (og min far var vist heller ikke foreberedt på, at den ikke ville med ham hjem i bilen ;( )

  SvarSlet
 3. Er han ikke en Kromfohrlander? Jeg har selv 3 tæver og er helt vilde med den race! Hvilke kennel er han fra?

  SvarSlet
 4. jo oline, han er netop en Kromfohrländer - han er fra Kennel Fynbo i Hillerød. Måske kender du Birthe ? Hun er en superdygtig opdrætter og jeg går blot og venter på et C kuld ! Det har været en meget trist dag, uden at have Buller rendende i hælene ;(

  SvarSlet
 5. Min mellemste tæve er også fra Birthe. Jeg har nu selv opdrættet 2 kuld og skal have hvalpe i næste løbetid med 2 af mine tæver. Jeg kan godt forstå, at du også gerne vil have en kromi det er en skøn race!
  Buller er jo egentlig hel søster til min tæve:)

  SvarSlet
 6. Buller vil nok blive lidt fornærmet over at blive kaldt for "søster", men hvor hyggeligt at du har en hund fra Birthe ! Det er jo en helt ny verden for mig og jeg håber at jeg får resten af familien overtalt til en 4 benet på matriklen. Indtil da, må jeg låne Buller ;) Held og lykke med dit opdræt - jeg skal nok følge med på din blog ;)

  SvarSlet

Hello, Hello and welcome to the show !