onsdag den 12. oktober 2011

Jeg tester... 
Canon Power Shot S90.
Alle billeder er taget indendørs uden blitz.

Nat billeder fotograferet på Nattescene uden blitz
og uden stativ.

5 kommentarer:

 1. Det er da nogle vildt gode billeder - Jeg står selv foran et nyt kamerakøb - Det der ser da ud til at være rigtig fint. Har du haft det længe - Jeg mener er der noget ved det der ikke lever op til dine forventninger - Jeg synes det er så svært at vide præcist hvad man skal gå efter:-)

  SvarSlet
 2. Det ser fint ud søde rikke, ses fredag.
  xxxx fra en træt "stylist".

  SvarSlet
 3. dorthe* det er et rigtigt fint kamera. det er dog på vej ud og afløseren hedder canon powershot s100 og koster ca 3500,- . du har ret, det er en jungle, men gå til din lokale fotomand (eller kom til os i farum) så skal du nok blive hjulpet til et godt køb, alt efter dine behov. jeg har kun taget ca 100 biller, og har ikke fundet nogen ulemper. det gode ved dette kamera er, at det tager gode billeder uden blitz og det fungerer rigtig godt for mig. du er altid velkommen til at kontakte mig på mail, hvis du har flere spørgsmål ;)

  lisa* tak søde lisa. glæder mig også til at se jeres fine boligbilleder. ja, ses fredag. sov godt zzzzz

  SvarSlet
 4. Jeg synes det er en super god ide med sådan en test for når de skriver om kamerarerne på deres hjemmesider er det jo altid fantastisk og ekspertanmeldelserne kan man heller ikke altid bruge som almindeligt menneske. Da jeg stod for at købe nyt kamera søgte jeg efter billeder taget af de forskellige (og det især særligt til køb af objektiv) for at finde ud af hvilke der gav mig den stemning jeg ønskede mig. Det var et godt supplement til test og eksperter.

  SvarSlet
 5. don""t show me any cameras, still don""t know what I want

  love the photos from your home..now i want to go back to Denmark to have tea with you

  SvarSlet

Hello, Hello and welcome to the show !