- på Ølandsbrød hævet på æbler.
Dog er der et par dage endnu før bagning. Imens står den smukke surdej står til skue i køkkenet.
Jeg kan næsten ikke vente og har stoooore forhåbninger.
forsættes...
forsættes...
En kreativ hvirvelvind og Superhelt. Skriver lidt og fotograferer meget. Heldig indehaver af Fru Sommers.dk - en retrobutik med loppesager Sommers Hus - et bed and breakfast i Hillerød Haberdashery.dk - et kreafællesskab
Det ser spændende ud, Rikke. Måske jeg skulle finde opskriften frem - bogen er en kendt kending i vores køkken. Oftest griber jeg dog til at bage uden opskrift..... Det er så spændende at eksperimentere med surdej! Alt vel.....!?
SvarSletkære mette,
SvarSletefter endt bagning, må jeg også konstatere, at når bagning bliver en videnskab, kan jeg ikke være med. så jeg må på den igen. uden opskrift !
alt vel - se nyeste post ;)
Hej
SvarSletJeg har netop bagt ovenstående brød, eller rettere sagt forsøgt at bage overstående brød. For efter over dobbelt så lang tid i ovnen som opskriften foreskriver, er brødet stadig nærmest flydende indvendigt og skorpen er mørkebrun. Jeg ved ikke om det kan ha' noget med den høje bagetemperatur at gøre, men mit brød bliver ikke færdigt :-(
øv jakob,
SvarSletjeg gav dem altså også meget længere tid i ovnen, da de stadig var våde indvendig ! men det lykkedes dog til sidst at sætte tænderne i dem, men har mistet modet på at bage dem igen. desværre !