søndag den 6. december 2009

Stille søndag i advent...

2. søndag i advent er stille. Præget af fredagens julefrokost, som var i festligt lag med gode tøser! (og rødvin!) Det meste af lørdagen gik således med masser af cola og søvn. Men nu er jeg frisk og udhvilet(?) og ser frem til en eftermiddag og aften med Gospelkoret - vi skal synge vores første julekoncert. Jeg glæder mig! Kan nå en frisk tur på cykel, mens jeg synger sangene igennem.

Julegave til mig selv 1*; Wiinblad miniaturene på silkesnor og nøgen gren. Bagved - julegaven til mig selv 2*; et linolium tryk. Lavet af krea*veninde og købt til hendes julemarked sidste søndag.

De få nisser, der har fundet vej. Håndsyet til ungerne et år, hvor stressen havde overtaget og benene ikke kunne nå symaskinepedalen!

Den mere end 70 år gamle træsko, der hvert år er huser kalenderlyset. Husnissen fik vi af gode naboer sidste år. Den bor i sofaen sammen med det røde filtvæsen hele året.
I år er der adventsgaver til børnene og Foto*manden. Men alligevel var der en lille pakke til mig. Bonderøven, som er en af mine helte - har jo en yndig hustru Theresa, som har begået en dejlig julebog helt i min ånd. Bogen er inddelt i 24 kapitler og kan altså læses som en julekalender. Jeg har taget forskud og har allerede læst halvdelen af bogen til en god kop kaffe!

Gaven til konditter*datteren er Anakistens Ægte Kagebog har jeg købt her
Jeg har fået en blogg award. Tak Pille Palle - den er jeg glad for!
(Jeg kommer til at bryde kæden, hvis reglen er, at jeg skal give den videre til 15! so sorry)

3 kommentarer:

 1. Ih, sikke du får julet. Hyggeligt ovenpå en dag med cola som nødvendighed ;o)

  SvarSlet
 2. ja, sjovt som man bare må have cola og takeaway til tømmermænd!
  ;)

  SvarSlet
 3. Jeg nyder som du også Tereses bog - og jeg også funder frem til hendes dejlige strikkedesigns.

  SvarSlet

Hello, Hello and welcome to the show !