mandag den 9. november 2009

Det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt - en regnvejrsdag i November...

Den første julegave er i hus.
Til mig!
Fra mig!

12 stk Wiinblad platter i miniature! Jeg har aldrig set dem så små før og måtte da også have pengepungen frem. Men pyt, det er julegaven til mig selv.
Der er ingen grund til, at pakke dem ind og spille overrasket vel?

3 kommentarer:

 1. Hvor er de bare søde og fine. Nej, ikke pak dem ind. Find hellere et sted, hvor du kan nyde dem hver dag frem til juleaften, hvor du så kan besmykke juletræet med dem ;) Jeg er en stor fan af Wiinblad, men disse har jeg heller aldrig set før. Virkelig morsomme.Lidt misundelig...

  SvarSlet
 2. Et super fund! Jeg ville også fluks se at få dem op og hænge sådan, at de kan blive beundret.
  En lille inde til hvordan de kunne komme op og hænge - har et sted set, at man kan tage et udgået grantræ (uden nåle), save grene af sådan at der er små og store stumper tilbage, male træet i den farve (hvid, sort, lilla eller andet), sætte det i en krukke med sten eller lignende, og så bruge det til at hænge fint ophæng på. Et alternativt juletræ/troldhasselgren om man vil. Tænker at det vil se super flot ud til Wiinblads sorte og hvide motiver, og ikke mindst en måde hvorpå man kunne kombinerer dem med juleting.

  Hvis du måske laver den opvennævnte opstilling, så vil jeg meget gerne se et billede af hvordan det falder ud. Har nemlig overvejret at gøre det hjemme hos os selv eller i den gårdcafee hvor jeg arbejder.

  Mange hilsner Louise

  SvarSlet
 3. Har LEDT LEDT og LEDT efter de små.
  H er gang jeg søger efter dem på nettet - dukker dit billedet op :)
  SUPER fine og nu er mit spørgsmål om du måske skulle være gået hen og blevet træt af dem og vil sælge dem videre :))))

  Jeg er interesseret
  VH Lena

  SvarSlet

Hello, Hello and welcome to the show !