fredag den 12. februar 2010

Fastelavn...

Firbenet var ikke i tvivl om årets udklædning; Jeg skal være en gammel mand med hat og stok. Og hedde Godtfred! Eneste nye investering var en paryk og et par briller. Resten er fra Fru Sommers kostume-kasse!

"Faaaaaaster; jeg skal være Pippi Langstrømpe - har du ikke noget tøj?" Øh jo, klokken 5 minutter i udendørs-børnehave-fastelavn? Klippede et forklæde i det nærmeste stykke stof og syede lomme på. Lukkede stropperne med sikkerhedsnåle. Hofteholderen passede nu fint uden på flyverdragten og så et par lange uens strømper sat fast i spænderne. Parykken havde jeg fra sidste år. Ligeså doktortasken, nu Pippis taske. Færdigt arbejde!
(valgte at overhøre Emlingen spørge, hvor den rigtige Pippi kjole var henne!)
Hvad skal du være til fastelavn?
-flere tips til udklædning til idebanken følger...

5 kommentarer:

 1. Hvor er de bare skønne begge to. Jeg ville bliove rigtig glad hvis kostumerne fant vej til idébanken på faldera.

  (p.s.: jeg kan ikke kommenterer direkte med angivelse af min blog her hos dig, derfor omvejen omkring min henvisningsblog beklager. Kik ude i siden for link til idebanken (der er også en gevist på højkant))

  SvarSlet
 2. hej marina, gir du lige et pip, når du har fået alle mine billeder?

  SvarSlet
 3. Hold da op hvor har du bare mange gode ideer og nu kan jeg se at du har alle beskrivelserne blogget ovenfor, det er jo ret fantastisk. Du havde ikke behøvet at sende mig billederne, jeg tager dem bare direkte herfra (det er også det nemmeste for mig når jeg alligevel skal have helt styr på hvilket indlæg i hvilken blog alle billederne kommer fra). Alt bliver naturligvis omhyggeligt tilskrevet dig og jeg henviser for beskrivelserne af kostumerne. Mange tak fordi du vil være med.

  SvarSlet
 4. dejligt, hvis andre kan blive inspireret. ok, du nupper bare alle de kostumerelaterede indlæg!
  kh rikke;)

  SvarSlet
 5. NU har jeg udvalgt en række af de kostumer jeg synes taler bedst for sig selv og iøvrigt linket til dig. Jeg synes din samling er helt utrolig flot og jeg håber at min prioritering vil give dig masser af besøg næste år når folk igen skal til at overveje kostumer.

  Iøvrigt glæder jeg mig rigtigt meget til at vende tilbage til din blog og gå på opdagelse når jeg engang efter vinterferien kan få næsen op over den fasterlavnssump jeg har kastet mig ned i.

  SvarSlet

Hello, Hello and welcome to the show !