søndag den 7. februar 2010

Loppefund...


Eeeeendelig lykkedes min loppejagt på en gammel skærm til min Pinocchio natlampe! (Et punkt på ønskesedlen kan streges) Gårsdagens fund bød også på retro blomstret kjole - perfekt til Roskilde Festival. Rød lampe til Firbenets værelse, kagedåse, bøjler, blade og håndarbejdsbøger. Her finder du spejdernes loppemarked, den første lørdag i hver måned. Hvis du skulle komme forbi, så lad små børn og hunde blive hjemme. Der er RIGTIG mange mennesker, så væbn dig med tålmod! Blev glad, da jeg erfarede, at loppemarkedet havde givet 100.000 til Danmarks Indsamlingen i sidste uge. Det er ikke et billigt loppemarked, men til gengæld rigtig godt organiseret. Og når pengene går til de gode sager, vil man gerne betale prisen for de gode fund.

2 kommentarer:

 1. Hej hej. Gode fund der!

  Jeg vil bare lige høre, om du mon har fået en mail fra mig, ang. den gule lampe du har til salg på frusommers? Blev lige usikker på, om mailadressen mon var rigtig. Jeg kan nåes på prettybydesign@post.com.

  Mvh. Julia

  SvarSlet
 2. sorry julia,
  yes jeg har modtaget din mail, og har bare lige gang i 1000 ting - har derfor ikke tjekket om lampen virker,(ingen ledning)når den er kigget på, får du besked i din boks;) god mandag kh rikke;)

  SvarSlet

Hello, Hello and welcome to the show !