torsdag den 16. september 2010

Come Together - again.


Måske kan du huske min begejstring sidste efterår, efter en aften i Gasværket.
Vi var nød til at se denne vidunderlige teater koncert igen.
Og det var endnu bedre end sidst.
Dagen igennem har cd´en fra sidste års forrestilling kørt på repeat - og det er de smukkeste billeder af kostumer og dans, der kører på min indre skærm.
For det er de så dygtige til på Østre Gasværk. Med minimal scenografi og vidunderlige kostumer, at sætte tankerne og egne billeder igang hos iagtageren. Jeg ved selvfølgelig ikke, om det er sådan for alle - jeg ved bare, at det er sådan min hjerne skruet sammen.
Så frem med sparegrisen og se at få købt de billetter.
Jeg tømmer gerne min, for endnu et gensyn...

Og så lige en bøn til alle jer teater og biograf gængere ude i (blog) landet.
Tænk på jeres sidemand/kvinde næste gang i går ud. Og lad parfumen blive hjemme!
Øv, jeg havde det som om jeg havde spist en håndsæbe i de 2 timer stykket varede, pgr af diverse, nogle endda alt for gamle og harske, parfumer som for mange mennesker ikke tror de kan leve uden!
Dæmp din trang til parfume og andre tilsætningsstoffer - gå i stedet glad i bad og duft af den du er. Nogle vil nok kalde mig sart, og føle sig personlig fornærmet, når jeg beder dem lade parfumen blive hjemme - men faktum er, at flere og flere mennesker og børn lider af parfume allergi - og både Konditter*datter og jeg er desværre nogle af dem.

Og sådan blev der plads til både begejstring og til et vink med en vognstank!
Blev der sagt.


Fotos lånt på Østre Gasværks hjemmeside.

1 kommentar:

  1. Hvad angår parfumeallergi har du helt ret. Det er ved at tage overhånd, og som du nævner stiger antallet af personer der får parfumeallergi. Der var engagn da det var antydningens kunst der var fremherskende, nu er det nærmest en belastning med al den parfume. MEn på den anden side fortalte en forsker at der var blevet lavet forsøg, der viste at personer med dårlig lugtesans brugte mere parfume, men så må de have med vognstanken.

    SvarSlet

Hello, Hello and welcome to the show !