onsdag den 7. april 2010

Godt Genbo-skab.


Min søde genbo kom forbi og spurgte om jeg ikke ville have resten af den flies, vi lavede i sidste uge ? Om jeg vil ? Jeg trak endnu en gang i regntøjet og kørte 16 gange med trillebøren over vejen! Derefter kommer (det hårde) arbejdet med, at grave kasserne "fri", så havegangen flugter. Jorden skal soldes og fordeles over resten af haven. Til sidst har jeg rullet ukrudtsdug - før jeg endelig, kan lægge den hjemmelavede flies på. Jeg har så meget svalderkål, så jeg tør ikke andet, end at rulle hele haven ind i dug!
Stille og roligt begynder køkkenhaven, at tage sin form. Kasserne må vent lidt endnu. Kartoflerne ligger klar.
Er på vej til planteskole og mon ikke der ryger flere ting til køkkenhaven i indkøbskurven ?

2 kommentarer:

  1. Skvalder kål kan udryddes fuldstændig ved at svitse det med ukrudtsbrænderen hver gang det stikker hovedet op!! Har renset en 70 m.lang og gammel tjørnehæk på den måde!!

    SvarSlet
  2. tak for tippet trine. men mellem lærketræskasserne tør jeg simpelthen ikke. har hørt om rigtig mange gør-det-selv-mænd, der har sat ild til både garager og naboens plankeværk. men måske man kan gøre det under bøgehækken, når den har fået friske blade vel og mærke. 70 meter hæk - DET ER MEGET! godt gået trine ;)

    SvarSlet

Hello, Hello and welcome to the show !