onsdag den 7. april 2010

Solrig onsdag.

Det blev da til lidt hos Moster på planteskolen. Rosengødning, (det er nu de skal gødes 1. gang) diverse frø, lidt krydderurter og et par nye gummistøvler. (Mine Viking bliver ved med at gå i stykker ?) Drivhuskataloget skal nærkigges. Min drøm er ellers et selvbygget drivhus af gamle vinduer. Men ved ikke, om det er en opgave jeg selv magter ?Går liiiiiige og tygger på hvordan og hvorledes!

Krydderurterne havnede i et par gamle æblekasser - de får holde til jeg ved, hvor krydderurtebedet skal placeres. Purløg, persille, 2 x timian, rosmarin, ananas salvie og til sidst; Mojito kassen med 3 forskellige mynter.

Opskriften følger senere!

2 x kartofler og 2 x løg ligger klar. Jeg tømte det nederste fra kompost bøtten og vendte den friske kompost ned i kassen, hvor kartoflerne lige om lidt skal lægges.

Vidunderligt, når tingene går i ring og kan genbruges !

6 kommentarer:

 1. Jeg er vildt misundelig på din have!
  Jeg ville ønske jeg havde plads i min til højbede. Det er bare så pænt!
  Ha en dejlig foråsdag:)
  KRAM

  SvarSlet
 2. jeg vil også ha en have. elsker at pusle rundt i jord, er såååå misundelig.

  Kh sara

  SvarSlet
 3. Ej, jeg gad også godt at kunne gå ud og hente friske krydderurter. Hvor ville det være skønt...

  /Jeanett
  http://jeanettd.blogspot.com

  SvarSlet
 4. lis* måske har du plads til en lille trækasse, du kan kalde højt bed ? nok ser mine kasser pæne ud (?), men det må ikke blive for pænt, så hold mig lige i ørerne hva?
  håber solen skinner over fyns land?

  bournonville* du skal nok få en have - bare vent og se ! indtil da, læg et par frø i jord i en urtepotte og se, hvad der sker !

  miss jeanett* 2xkrydderurter på tilbud i brugsen og irma denne uge for 35,- tag dem ud af posen og sæt dem i ny jord i en potte i vindueskarmen. når de dør, køber du nye ! måske har du en altankasse ? så sætter du dem der !

  tak fordi mit indlæg fik jer til tasterne - det er nu sjovere med lidt respons. (selvom jeg skriver for min egen skyld !)

  SvarSlet
 5. Hehe, skal nok sige til, hvis du bliver for nydelig og poleret, men du er jo ikke ligefrem i farezonen og hurra for det:)
  Jeg har lange øjne til ungernes sandkasse, men jeg må nok vente nogle år endnu....

  SvarSlet
 6. Lånade en bild av dig till min trälådeälskande blogg http://tralada.tumblr.com

  Länkar tillbaks till dig.
  Tack
  Nils

  SvarSlet

Hello, Hello and welcome to the show !